Beste Tips Til Renovering Og Renovering Av Hjemmet

Du vil naturligvis at hjemmet ditt skal se bra ut. Den beste måten å forbedre hjemmet ditt er å legge til din personlige smak ved å lære om forskjellige prosjekter og ta dem på deg selv. Start med denne artikkelen og vokse derfra.

Sørg for at hjemmet ditt er godt isolert. Isolasjon er viktig for å holde temperaturen i hjemmet konsistent, uavhengig av temperaturen utenfor hjemmet. Dette er nyttig for å holde kostnadene for energiregningen nede i oppvarming og kjøling av huset ditt. Isolasjon er også effektivt for å redusere støy fra utsiden. Videre legger det til verdien av hjemmet ditt (sørg for å beholde alle kvitteringer og fakturaer slik at du kan bevise hvilket arbeid som ble gjort).

Vet hvilken stil du leter etter før du begynner på noen form for forbedring av hjemmet. Din foretrukne dekorasjonsstil vil påvirke valgene som er tilgjengelige. Uten en plan kan du enkelt ende opp med blandede stiler. På dette tidspunktet kan det være dyrt å foreta de nødvendige justeringene.

Patch hullene i veggene med tannkrem! Ja, dette er definitivt en midlertidig tildekking, men det fungerer å skjule et stygt hull til du kan finne på materialene for en mer permanent løsning. Bruk hvit tannkrem og trowel den inn i hullet med en smørkniv.

Sett en ring på pluggene! For å forhindre at små barn kobler disse potensielt farlige verktøyene til et strømuttak, skyver du bare en nøkkelring gjennom hullene på spissene på pluggen. For større plugger kan du til og med bruke den lille hengelåsen for å beskytte verktøyene mot potensielt farlig bruk.

Huset ditt kan se mer elegant ut ved å legge til et lite hageområde foran. Bestem først hva slags planter som kan vokse i klimaet ditt, og kjøp dem i en butikk. Planter dem i et pent design nær verandaen eller døren. For en finere og renere finish, legg til litt små gjerder rundt hageområdet ditt for å definere rommet fullt ut.

Skjærebrett er en viktig ressurs for kjøkkenet ditt. En flott måte å forlenge levetiden til skjærebrettet ditt på tre er ved å varme opp mineralolje i en bolle med varmt vann og deretter gni den på de slitete flekkene med en myk klut. Dette bør bidra til å reparere skjærebrettet ditt for ganske mange flere bruksområder.

Hvis du er en hendig person og kan forstå planene, bør du vurdere å gjøre noen oppussingsjobber selv. Små og enkle prosjekter kan forbedre det generelle utseendet til hjemmet ditt. Ved å gjøre det selv sparer du penger og unngår forverring av å undersøke en entreprenør for mindre jobber. Du vil føle deg tryggere og mye stoltere av hjemmet ditt.

For å få teppet til å føles nytt igjen, leier du et tepperens. Tepperensere er i stand til å rengjøre teppet ditt på en måte som et vanlig vakuum ikke kan. Du kan bli sjokkert når du ser hvor mye skitt det trekker opp. Tepperensere kan leies til en veldig lav kostnad. Mange koster mindre enn $ 25 for en dags bruk.

Fortsett og bruk det du nettopp har lært. Skriv ut en plan, få utstyr og forsyninger, og kom i gang. Du kan glede deg over å gjøre prosjektene og resultatene dine enda mer.